Fashion

Nurhan Çınar ” Shine ” Antalya Fashion Week 2022

Products You May Like

NURHAN ÇINAR

Nurhan Çınar, “Shine” isimli 2022 gelinlik koleksiyonunu tanıttı. Tasarımlarda Helen, prenses gibi modellerin yanı sıra After Party elbiseleri de dikkat çekti.

Emy Organizasyon & Ajans tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Antalya Fashion Week 25 – 26 Mayıs tarihinde ‘Sezonsuz’ olarak Hotel Su’da gerçekleşti.

Hotel SU tamamen moda haftasına özel olarak dekore edildi. 1500 m2’lik bir salon defileler için hazırlandı. Etkinlik kapsamında, 7 tasarımcının koleksiyonları moda dünyası ile buluştu. ‘Sezonsuz’ olarak düzenlenen Antalya Fashion Week’te tasarımcılar, farklı mevsimlere ait koleksiyonlarını sundu. 20 kadın, 8 erkek olmak üzere 28 model podyumda boy gösterdi.

Pandemi nedeniyle geçen yıl dijital defileler ile seyircisiz yapılan Antalya Fashion Week, bu yıl misafirlerine etkileyici bir deneyim yaşattı. İki gün süren AFW 2022’nin sunuculuğunu Özge Törer, müziklerini DJ Yavuz Öfkeli, sanat yönetmenliğini fotoğraf sanatçısı Ehat Lekovic üstlendi. İlk akşamında Haktan Bucke, Louren Beachwear ve NK Nilüfer Korkmaz’ın kreasyonları tanıtıldı. AFW ikinci gününde ise Serpil Dinç, Nurhan Çınar, Bros Tailor Made ve Lady Estrella-Pınar Kerimoğlu’nun kreasyonlarının tanıtıldığı defilelere ev sahipliği yaptı. Modanın nabzının tutulduğu iki gün boyunca yüzlerce davetli defileleri izlerken; etkinliklerin gerçekleştiği Hotel SU lobisinde kurulan özel alandaki stantlarda, yeni ürünlerini tanıtan firmalar Ceysu ve Antalya Reçelcisi hakkında bilgi verildi. Akşam saatlerinde kokteyl ile başlayan etkinlik, 30 dakika arayla gerçekleşen defilelerle moda severlerle buluştu. İzleyiciler defileleri ayakta alkışladı. Geceye katılan yerli ve yabacı konukların şık giyimleri ise moda etkinliğine damga vurdu.

ANTALYA’DA MODA RÜZGÂRI

Antalya Fashion Week’in ilkini 5 yıl önce düzenleyen ve geride bırakılan yıllar boyunca AFW’yi Antalya’nın bir markası haline getiren EMY Organizasyon & Ajans Kurucusu Eda Meltem Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Defilelerin her birinin koreografisini de bizzat kendi hazırlayan Eda Meltem Yılmaz, gecenin sponsorları olan VIP ADVENTURE CEYSU, ANTALYA REÇELCİSİ, PERLA DENTAL yöneticilerine modaya verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

VIP Adventure sponsorluğundaki özel VIP araçlar, etkinlik boyunca yaklaşık 5.000 km yol kat ederek, özel davetlilerin ve basın mensuplarının etkinlik alanına ulaşımını sağladı. 2 gün süren moda haftasına, 1.800’den fazla kişi katıldı.

Organizatör & Koreograf Eda Meltem Yılmaz şöyle konuştu;

“Bu yıl 5. Yılımız. Biz turizmin başkentinde tatil ve modayı birleştirmek için yola çıktık. Davetlilerimizin gün içerisinde tatillerini yaparken, akşam da moda ile buluşmalarını arzuluyoruz. Pandemi nedeniyle geçen yıl dijital olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri, tekrar podyumda yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya Fashion Week 2022 sadece moda ile ilgili bir etkinlik değil. Dünyanın farklı şehirlerinden de takip edilen Antalya’yı, turizm dışında başka bir alanda da ön plana çıkaran bir organizasyon. Ayrıca sektöründe yeni olan birçok ürünün de tanıtıldığı bir etkinlik. Turizmde olduğumuz gibi burada da ‘her şey dâhil’ bir organizasyon hizmeti veriyoruz. Burada sadece moda değil, moda ile birlikte olan her ayrıntı yer alıyor. Moda haftasında yer alan tasarımcıları, Akdeniz Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü’nde eğitim alan öğrencilerle buluşturuyor; merak ettikleri sorulara cevap almalarını sağlıyoruz. Organizasyonda sadece moda değil; modanın her ayrıntısı konuşuluyor. Geleceğin tasarımcılarına destek oluyoruz. Aynı zamanda modanın inovasyonu üzerine projeler konuşuluyor, düşünülüyor ve hayata geçiriliyor.”

Articles You May Like

Juvenile Performs with Turk for 49th Birthday Party in New Orleans
Diddy’s Stepson Quincy Brown Encouraged to ‘Come Home’ to Father Al B. Sure
Shakira alimenta los rumores de romance con Lucien Laviscount tras cenar juntos
TMZ TV Recap: Michael Jackson’s Family Drama, Neuralink, Shohei Ohtani
Diddy Sells Off All Revolt TV Shares To Anonymous Buyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *